VACATURE - CHEF KOK (FULLTIME) BORRELPANK BREDA

 

Borrelplank Breda is gevestigd aan de haven en verzorgt het eten voor het giga terras van de Huiskamer en de Biertuin. Pre Corona tijd (en dus hopelijk binnenkort weer) kunnen er 500 mensen een plekje vinden. Maar nu starten we eerst met 300 stoelen. We gaan Bourgondische borrelplanken en borrelhappen serveren. All day long!

 

Wij zijn op zoek naar een chef kok (fulltime) die de leiding heeft over de keuken.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Als chef kok bij Borrelplank Breda ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel; de keuken. Dat betekent dat we iemand zoeken die zelfstandig een keuken kan draaien. Jij weet goed hoe je efficiënt inkoopt (inclusief kostencalculaties) maar daarnaast kan je de kwaliteit goed waarborgen. 

 

Je vindt het leuk om je creativiteit om te zetten in gerechten en toont graag initiatief om onze toekomstige meer uitgebreide menu invulling te geven. Je staat tegelijkertijd open om dingen samen op te pakken want je staat er bij ons zeker niet alleen voor. 

 

Kortom, we zijn dus opzoek naar een zelfstandige, creatieve en enthousiaste chef kok met de nodige ervaring. 

 

Wat kan je verwachten van ons?

 

  • We kunnen als het terras vol is ongeveer 500 mensen kwijt. Zij zullen natuurlijk niet allemaal tegelijk bestellen, maar lekker knallen gaat het zeker worden! De openingstijden zijn van 11:00 - 22:00, dus je zult van dagjesmensen tot borrelaars op het terras hebben. 

  • We werken met een klein gemotiveerd team die allemaal affiniteit met goed eten en borrelen hebben.

  • Een ruime keuken

  • We houden van mensen die creatief zijn, vol goede ideeën zitten en je krijgt dan ook vaak de vrijheid om deze ideeën uit te voeren. 

  • We bieden een marktconform salaris (tussen de €30.000 - €33.000 exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en fooi). Dit bedrag ligt aan de ervaring die je als chef kok hebt.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en een korte motivatie op naar: info@borrelplank-catering.nl