VACATURE - FULLTIME + PARTTIME KEUKENHULP/KOK BORRELPLANK BREDA

 

Borrelplank Breda is gevestigd aan de haven en verzorgt het eten voor het giga terras van de Huiskamer en de Biertuin. Pre Corona tijd (en dus hopelijk binnenkort weer) kunnen 500 mensen een plekje vinden op het terras. Maar nu starten we eerst met 300 stoelen. We gaan Bourgondische borrelplanken en borrelhappen serveren. All day long!

 

Wij zijn op zoek naar een chef kok (fulltime) die de leiding heeft over de keuken.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Als kok bij Borrelplank Breda hoef je nog niet zoveel tot geen ervaring te hebben om te starten want we begeleiden je graag. We willen gaan werken met een klein team dat heel erg veel zin heeft om te knallen! Je staat in de keuken onder leiding van een chef, maar als je goede en creatieve ideeën hebt vinden we dat alleen maar leuk en waarderen we dat! 

Kortom we zijn op zoek naar fulltime en parttime koks om ons team te versterken. 

 

Wat kan je verwachten van ons?

 

  • We kunnen als het terras vol is ongeveer 500 mensen kwijt. Zij zullen natuurlijk niet allemaal tegelijk bestellen, maar lekker knallen gaat het zeker worden! De openingstijden zijn van 11:00 - 22:00, dus je zult van dagjesmensen tot borrelaars op het terras hebben. 

  • We werken met een klein gemotiveerd team die allemaal affiniteit met goed eten en borrelen hebben.

  • Een ruime keuken

  • We houden van mensen die creatief zijn, vol goede ideeën zitten en je krijgt dan ook vaak de vrijheid om deze ideeën uit te voeren. 

  • We bieden een marktconform salaris.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en een korte motivatie op naar: info@borrelplank-catering.nl